Kuuloillat

Yhdistyksen kuuloillat pidetään kuukauden ensimmäisenä tiistaina pääsääntöisesti Aleksinkulman Iso Hansa-salissa, Aleksanterinkatu 9, Oulu.  Kuuloilloissa on monipuolista ohjelmaa, muun muassa luentoja, esittelyjä ja virkistystä. Kuulovammaiset, läheiset ja kaikki kuuloasioista kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuksiin kuulemaan ja keskustelemaan!

Esku - Esteetön kuunteluympäristö

Hyvässä kuunteluympäristössä tulee olla vähäinen kaikuisuus ja alhainen taustamelutaso. Riittävän voimakas ja häikäisemätön valaistus on myös tärkeää. Kuulokojeen käyttäjille on apua äänensiirtojärjestelmästä, jolla ääni siirretään äänilähteestä suoraan kuulokojeeseen.
Yleisin äänensiirtojärjestelmä on induktiosilmukka. Se voidaan asentaa erilaisiin tiloihin ja siihen voidaan kytkeä tilan kaikki äänilähteet, kuten tv, radio tai mikrofoni. 
Oulun Seudun Kuulo pyrkii yhteistyössä Oulun kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa kehittämään julkisten tilojen kuunteluolosuhteita.
Jos olet huomannut puutteita tai sinulla on parannusehdotuksia julkisten rakennusten kuunteluolosuhteisiin, ota yhteyttä yhdistykseemme!

Tarvitsetko induktiosilmukan perhejuhlaan tai muuhun tilaisuuteen?

Yhdistyksen induktiosilmukkaa lainataan jäsenetuna jäsenille maksutta.
Muille vuokraus 75 € / ei kuljetusta, 100 € / kuljetus.
Tiedustelut ja varaukset: nimi@oulunseudunkuulo.net (nimeksi yhdistys).

KLP-Kuulolähipalvelu

Yhdistys järjestää myös maksutonta kuulolähipalvelua. Vastaanotoilla saa opastusta kuulokojeen ja apuvälineiden käytöstä sekä apua kuulokojeen huoltamisessa. Sieltä saa myös neuvoja kuuloon ja kuulonhuoltoon liittyvissä kysymyksissä sekä ohjausta muihin kuulonhuollon palveluihin.

Oulun_Seudun_Kuulo_ry_Nbanner
virall_yhdistyslogo2

© Oulun Seudun Kuulo ry

Päiv.
26.10.2022